Oláh Adrienn: Tanúságtétel--homeopátia mellékhatásai

Az főiskolán tantárgy volt a homeopátia.Nagyon meggyőző előadásokat hallottam,és ennek hatására elkezdtem szedni a homeopátiás szereket...
Én csak a  gyógynövények hatásában hittem, az energizálásban nem.(Csak mint később kiderült a kettőt nem lehet szétválasztani! ) Hamarosan jöttek az éjszakai rémálmok, halál félelem érzés, nem tudtam aludni.
Az egyik rémálomban megjelent egy kéz, ami meg akart ragadni, és én nem tudtam menekülni.Tudtam, hogy a sátán az. Halálfélelmem volt. A sátán azt mondta : "az enyém leszel "!!! Már majdnem elért, amikor rémületemben Jézus nevét kiáltottam, és akkor eltűnt. Ezután elkezdtem imádkozni védelemért Jézushoz,és fogalmam nem volt, mi ez, miért történik ez velem.
Hamarosan jött a segítség Jézustól. Egy általam hiteles ember előadásában hallottam, hogy a homeopátia okkult dolog, és rákos megbetegedést, és rémálmot is okozhat. (Varró István tanítása)
Ekkor döntöttem úgy, hogy kidobok mindent. Majdnem mindent, mert pár golyót meghagytam mutatóba, olyan aranyosan nézett ki. És a rémálom folytatódott! Nem értettem. Aztán rájöttem, az a pár szem is számít,amit mutatóban hagytam, mert mindegy, hogy vastag,vagy vékony kötéllel vagyok megkötözve, attól még meg vagyok kötve. A mutatóba meghagyott szert kidobva, végleg megszűnt minden zaklatás!
 
Szombathely,2009.

Kommentek
  1. Én