A farkasvadászok

Egy szervezet nagyon magas összegű díjat tűzött ki minden egyes élve elfogott farkasért. Két vadász, Sam és Jed úgy döntött, hogy nekivág a hegyeknek, és keres egy kis pénzt a farkasok elfogásával. Éjjel-nappal járták a hegyeket, kutatva értékes zsákmányuk után. Háromnapi sikertelen vadászat után kimerülten lefeküdtek és elaludtak.

Az éjszaka közepén Sam egyszer csak arra ébredt, hogy egy kisebb farkasokból álló falka veszi őket körül. A szemük csak úgy izzott a holdfényben, és vicsorogva morogtak a két vadászra, ugrásra készen. Sam oldalba bökte Jed-et, és így szólt: „Ébredj! Gazdagok leszünk!”

Néha amikor úgy tűnik, hogy sok nehézség vesz körül minket, lehet, hogy valójában sok lehetőség van körülöttünk. Ahányszor krízishelyzetbe kerülünk, dönthetünk a rémület és gyávaság mellett, vagy pedig az erő és a bátorság mellett. Csak nézőpont kérdése.

Ha legközelebb nehéz helyzetbe kerülsz, jusson eszedbe: lehetőséged nyílik arra, hogy tanulj és növekedj, és megtapasztald Isten kegyelmét és erejét abban a helyzetben. Élj a lehetőséggel ne pedig félj tőle, mert Jézus Krisztus szabadító ereje veled van!

„Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr, mindenütt, amerre csak jársz.” Józsué könyve 1:9.

Kommentek
  1. Én